LotteryHelmet – ett måste i sponsorpaketet!

Ishockeylotteriet LotteryHelmet är det perfekta sättet att öka attraktionskraften i era sponsorpaket. Lotterihjälmarna utgör en ny och publiknära exponeringsyta och är samtidigt en rolig supporterpryl som sätter färg på läktaren.

LotteryHelmets färggglada lotteri för ishockeyföreningar består av snygga hockeyhjälmar i papp med ett unikt lottnummer placerat bakom örat. Hjälmarna är utformade i klubbens färger och med plats för klubbens och din matchsponsors logotyper. Att använda LotteryHelmet vid några hemmamatcher per säsong är en given stämningshöjare!

Stämning på läktaren

LotteryHelmets lotteri för ishockeyföreningar med lotterihjälmar i klubbens färger skapar stämning på läktaren. Lägg till roliga tävlingar i sociala medier och utlottning av fina priser och fansen har ännu fler anledningar att stötta laget på plats.

Intäkter till klubben

Äntligen ett lotteri utöver det vanliga! Med lotter utformade som hjälmar blir lottförsäljningen både rolig och framgångsrik. Intäkterna från lotteriet går till hockeyföreningen medan fakturan går till sponsorföretaget. Enkelt och lätt!

En nära reklamyta

LotteryHelmet erbjuder en ny och publiknära exponeringsyta som självklart bör ingå i varje ishockeyförenings sponsorpaket. Med omedelbar publikkontakt på lotterihjälmarna får matchsponsorn en central roll i hockeyfesten!

Ni bestämmer hur hjälmen ska se ut

Grundpaket

Lotthjälmarna levereras i utvald färg och med färdigtryckta logotyper. I vårt grundpaket ingår plats för totalt 3 logotyper; klubbens logotyp placeras framtill på hjälmen och sponsorns logotyp på hjälmens vardera två sidor.

Färgval

Ni bestämmer själva vilken färg hjälmarna ska ha. Vår rekommendation är att ni använder den mest färgstarka kulör som ingår i klubbens profilfärger. Med en stark kulör syns hjälmarna och fansen bäst på läktaren.

Skräddarsytt paket

Om ni önskar exponera fler än en sponsor på hjälmen är ni välkomna att kontakta oss så tar vi fram en design och ett pris för detta!

Hur stor är hjälmen?

Vår ordinarie hjälm är 610 mm i omkrets. Den storleken passar de flesta vuxna och barn kan ha hjälmen med en mössa under. Det finns också en särskild barnstorlek som är 595 mm i omkrets. Om ni önskar beställa hjälmar i barnstorlek, var vänlig meddela detta vid beställning.

LotteryHelmet är ett lotteri med många möjligheter – läs mer om våra populära lotterivarianter nedan

FIRST IN QUEUE

Locka besökare att komma tidigare till arenan, underlätta arbetet i entrén och skapa förutsättningar för merförsäljning. LotteryHelmet är det perfekta verktyget.

Läs mer

SUPPORTERS LOTTERY

Att visa stöd för sitt lag är centralt för alla hockeyentusiaster. LotteryHelmet är inte bara ett klassiskt lotteri utan även ett roligt supporterattribut för publiken.

Läs mer

HELMET MEGAMATCH

En fullsatt arena är en värdefull kanal! Megamatch-konceptet låter klubben paketera och sälja denna tillgång och samtidigt skapa grymt bra stämning i hallen.

Läs mer

GOODWILL & GAME

Ge besökarna en möjlighet att vinna pengar och samtidigt bidra till hockeyn och till klubbens verksamhet i ett färgglatt “halva potten-lotteri”.

Läs mer

FRÅGOR OM LOTTERYHELMET?

Kontakta oss

Vad kan vår klubb tjäna?

Hur mycket er klubb kan tjäna på LotteryHelmets lotteri beror dels på hur många lotteri ni säljer och dels på vilket avtal ni har med er sponsor.

Liten eller stor klubb?

För en mindre hockeyklubb kanske det ser ut så här: klubbens sponsor betalar för inköp av lotterna, i utbyte mot den reklamyta som lotterna ger, medan klubben behållera intäkterna från försäljningen av lotterna.

För en större klubb finns givetvis även möjlighet att även sätta ett eget pris för reklamytan på lotthjälmen som ger god synlighet både på läktaren och i sociala medier. Ett avtalsförslag i word-format kan du ladda ner här.

Pris på lotterna vid försäljning?

Utpriset på lotthjälmen väljer ni själva. Vi anser att 20 kr är ett bra pris om det finns en mindre vinst i potten. Om ni tillsammans med er sponsor lottar ut något av lite större värde så kan ni förstås ta mer betalt per lott.

Då sponsorn betalar för hjälmarna kan klubben givetvis även välja att dela ut lotthjälmarna gratis. Kanske rentav till alla besökare i samband med entrén.

Hur går betalningen till?

Fakturan för lotthjälmarna går förslagsvis direkt till sponsorn eftersom den ideella föreningen inte får dra av momsen. Vi skickar alltid en orderbekräftelse till er kontaktperson hos sponsorn där det framgår att det avser reklamhjälmar för er förening och vem hos er som är kontaktperson.

Inget bäst före-datum

Tänk också på att ni inte behöver sälja alla vid samma tillfälle utan ha det som stående inslag på era hemmamatcher tills dess att lagret är slut. Alla hjälmar i er serie har ett unikt lottnummer.

NÅGRA NÖJDA KUNDER

Kiruna IF

Vi är jättenöjda med lotterihjälmarna och den service vi har fått från LotteryHelmet. Hjälmarna är snygga och lotteriet är ett roligt sätt för klubben att tjäna pengar samtidigt som det hjälper till att höja stämningen på läktaren.

Burger King Kiruna

Genom LotteryHelmet har vi hittat ett bra sätt att stötta vår lokala hockeyklubb Kiruna IF. Fördelen med lotthjälmarna är att vi får en reklamyta som har direktkontakt med publiken. Familjemiddagen som lottas ut lockar också många fans att besöka vår restaurang i samband med matchen.

Serve Företagsservice

För oss är det viktigt att synas lokalt och därför satsar vi på marknadsföring via LotteryHelmet. Hockey är stort i vår stad och hjälmarna är en perfekt reklamyta som når vår målgrupp på ett både kreativt och effektivt sätt.

BESTÄLL HÄR!

Ett win-win lotteri för klubb och sponsorer!

BESTÄLL HÄR