LotteryHelmet

Ett lotteri med många möjligheter!

LotteryHelmet är ett lotteri som kan nyttjas på många olika sätt. Läs om några av alternativen nedan.

First in Queue

First in Queue innebär att de första 500* besökarna får en gratis lotthjälm som är sponsrad av matchsponsorn. I detta upplägg står sponsorn för lotterihjälmarna och lotterivinsten samt eventuellt också för en separat avgift för reklamytan. Klubben får garanterat ut ett bestämt antal hjälmar vilket gynnar både matchstämning och sponsorn. Upplägget kräver ingen separat försäljning av lotthjälmar även om det går att kombinera de två alternativen; de 500 första besökarna får en gratis lotthjälm och därefter säljs återstående hjälmar för 20 kr styck. Gratis lotthjälmar bidrar till att fler supportrar kommer tidigt till arenan, vilket både skapar stämning och ökad försäljning i kioskerna.

*Antalet besökare som får gratis lotthjälm är flexibelt.

First in Queue är ett roligt sätt att locka fansen att komma tidigt till arenan och samtidigt skapa förutsättningar för merförsäljning.

Supporters Lottery

Supporters Lottery fungerar som ett helt vanligt lotteri men är självklart lite roligare eftersom lotten är utformad som en hjälm. Sponsorn bekostar lotthjälmarna och en attraktiv vinst i lotteriet medan klubben tjänar pengar på att sälja lotterna. Priset på lotthjälmen väljer ni själva. Vi tycker att 20 kr är ett ganska lagom pris då det är viktigt både för sponsorn och klubben att hjälmarna kommer ut på läktaren.

Supporters Lottery fungerar som ett helt vanligt lotteri men är självklart lite roligare eftersom lotten är utformad som en hjälm.

Helmet Megamatch

Helmet Megamatch är vårt särskilda servicepaket för stora matchevenemang som arrangeras tillsammans med er speciella sponsor. Här snackar vi i storleksordningen 2,000-5,000 eller ännu fler lotthjälmar som färdigvikta delas ut till alla hemmasupportrar vid ankomst till arenan. Först till kvarn! Vi på LotteryHelmet finns på plats med två lotterivärdar som tillsammans med ungdomar från er förening får allt att fungera. Från vikning och utdelning av hjälmar till lottdragning efter andra pausen samt givetvis presentation av vinnaren. Kontakta oss för detaljidéer och en offert för just ert arrangemang.

Vid Helmet Megamatch, vårt särskilda servicepaket för stora matchevenemang, finns LotteryHelmet på plats med två lotterivärdar som säkerställer att försäljningen flyter på.

Goodwill & Game

Goodwill & Game är det givna halva potten-lotteriet för hockeyklubbar. Fördelen med ett halva potten-upplägg är att en kontantvinst ofta är extra lockande för lottköparen. I lotteriet kammar en ensam vinnare hem hälften av potten och den andra halvan tillfaller föreningen. Klubben får lotthjälmarna kostnadsfritt av sponsorn.

Goodwill & Game är det givna halva potten-lotteriet för hockeyklubbar. Ett lotteri som sätter färg på läktaren!

BESTÄLL HÄR!

Ett win-win lotteri för klubb och sponsorer!

BESTÄLL HÄR