Köpvillkor

 Företagsinformation

Juridiskt namn: Heedmark AB

Org. nummer: 556738-6841

Adress: Box 23, 981 21 Kiruna

Personuppgifter

När du handlar hos oss anger du personuppgifter såsom namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Det är uppgifter vi behöver för att kunna leverera ordern till dig, men även för eventuella reklamationsärenden och senare beställningar. Kunden ansvarar själv för att leverans- och fakturaadressen är korrekt.

Som kund har du rätt att ta del av den information vi har registrerat om dig. Du har även, bland annat, rätt att på begäran få dina uppgifter korrigerade eller raderade. Om du önskar ta emot sådan information ber vi dig kontakta oss på info@lotteryhelmet.com

Personuppgifterna lämnas inte ut till tredje part med undantag från inkassoärenden.

Allmänt

När du bekräftar din order godkänner du våra köpvillkor.

Du måste vara 18 år för att beställa från oss. Vi ingår ej avtal med omyndig person utan målsmans tillåtelse.

Vår Prislista visar priser i SEK exklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten att avbryta beställningar i de fall då kundens egna bilder inte håller tillräckligt hög kvalitet för tillverkning, samt vid tekniska fel. Du blir kontaktad av oss och ges möjlighet att göra en ny beställning.

Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn och personnummer registreras i vårt kundregister.

LotteryHelmet äger rätten att använda beställd hjälm i sin egen marknadsföring.

Betalning

Betalning sker genom faktura som skickas till ishockeyklubbens sponsor.  Betalning ska vara oss tillhanda inom 30 dagar. Vid utebliven betalning debiteras påminnelseavgift om 60 kr samt dröjsmålsränta enligt gällande lag.

Din order bekräftas när du klickar på “Skicka beställning”.

Frakt

Fraktpriser exklusive moms:

1000 hjälmar: 690 kr. På halvpall. Vikt 40 kg.

500 hjälmar: 385 kr. Kartong 20 kg.

Upp till 250 hjälmar: 250 kr.

För större ordrar, vänligen kontakta oss för en prisuppgift.

Ångerrätt och reklamation

När er beställning är skickad från oss gäller ej ångerrätten, eftersom lotterihjälmarna produceras individuellt efter kundens önskemål. Reklamationer godkänns vid tillverkningsfel samt skada i transport. Kunden ersätts för eventuella returkostnader vid godkänd reklamation.

I hanteringen av hjälmar under transport, packning och uppackning kan ett fåtal hjälmar skadas. Om upp till ca 1 % (10 hjälmar av 1000) av de levererade hjälmarna är skadade så föreligger ingen reklamations- eller kompletteringsrätt.

Vi återbetalar kunden senast inom 30 dagar i det fall köpet hävs på riktiga grunder.

Om en vara av någon anledning behöver returneras ber vi er att först kontakta oss via e-post: info@lotteryhelmet.com för vidare information. Om varan inte har kommit fram till angiven leveransadress inom två veckor, ber vi er att kontakta oss.

Leveranstid inom Sverige

Efter att vi mottagit en komplett beställning trycker vi lotterihjälmarna. Leverans sker inom 10 arbetsdagar från godkänd korrektur.

Om er leverans mot förmodan inte kommer fram till er inom 14 arbetsdagar skall detta anmälas till vår kundtjänst, info@lotteryhelmet.com